Lipas Gendut♥
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Kawan
Wednesday, 30 November 2011 @ 21:12 | 0 Comment [s]

tyqa manan.Awak abang genji comey.

 Nie wany gan tyqa..comel betul.Yang tangan tu abai kan.
yang nie along kami.Anak sungim.heee.klau jalan dia mesti depan.Like beratur.

  this is anis.Kalau dia marah jangan tegur.Sumpah macam pontianak.
Nie aku.Biase lah sukan aku memang selalu lapar..heeee.
Ini arissa dengan insyirah.Cantek kan.Arisa tutup mate sikit.
iena,Kau nangis kan sebab tak sangup tinggal kan aku.Aku tahu tu.
ini hah ayu gemok.Dia kate comel aku pun iye kan saje.
sabrina,Dia tak prasan dia just suka.Kan sabrina.ups cantik tahi lalat.
inilah arissa.aik kecik la mate kau.haha.Cantek kan dia.Selalu tidur dengan aku.no les okayy.
taiko sekolah.Kan shazuan aiman.Bob,kau pegang eset aku tu baekII sikit okay.
yang terakhir,kite orang tangkap ramai-2.taiko mesti depan kan.hee.


Older Post | Newer Post
Profile


Hello There. Welcome to my blog. I'm Aina Najiha, fifteen. Pmr candidate. Wish me luck okay :)


Entry Profile




Round of applause
Template by : Nur | Izzati
Background : Faqihah
#Don't remove this
#Don't ripping